tiistai 21. huhtikuuta 2015

Evelyn, peppipitkätossu ainesta x)

Moi taas! :)) postailen näitä vanhojen kuvausreissujen kuvia taas :D tää taitaa olla eka kunnollinen postaus mihin oon laittanu evelynistä kuvia :D mutta juu. nuo letit ei kuvaista evelynin tyyliä yhtään koska oon suunnitellu sille vähän sellasta ''tummempaa'' tyyliä, johon kuuluisi myös liila peruukki ja m-obitsu.
Tarkoituksena olis myös jossain lähikuukausina tilaa obitsu Evelynille koska se kaipaa sitä kovasti :D jos en ole jo aikaisemmissa postauksissa maininnut, niin evelynin (pullip merl) silmämekanismin ruuvit ovat kuluneet jonka takia ripsiä en ole onnistunut vielä vaihtamaan, vaikka sellaiset löytyykin varastosta! mutta katsotaan sitten kun ada (silvery) tulee kesällä käymään jos se vaikka saisikin ne :) pitäis vaa ensin tilata coolcatilta niitä ruuveja x)

Kokonaisuudessaan haluisin Evelynille M-obitsun, liilanperuukin, mattavalkeat chipit (tai pidän stock silmät) ja pitkät ripset! :) Pitäis myös varmaan ommella (ja tilata!!) enemmän evelynin tyylisiä vaatteita ja asusteita :3 Mutta, päästän teidän katselemaan mun pientä lettipäätä x)

...Ja huom kuvat ovat sitten aika vanhoja, evelynilä on tällä hetkellä hertan punainen peruukki lainassa :) ja olen saanut myös uuden nuken mutta siitä ensipostauksessa... ;)
  
7 kommenttia:

 1. Wääwää söpsö evelyn :33 ❤ Ihania kuviaaa ! ❤

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania kuvia!
  Evelynille suunnittelemasi muutokset kuulostavat todella hyvältä,
  en malta odottaa lopputuloksen näkemistä >w<.

  VastaaPoista
 3. Herttinen se on söpö neitonen <3
  Merl on hurjan ihana malli, oon aina rakastanu sen meikkejä ja koko olemusta noin muutenkin, kaiken lisäksi siihen ku lisää nuo stockit (omg tuun pöllii ne koska noita kenkiä, mekkoa, härpäkkeitä ei voi muuta kuin kuola ta.) ♥

  Awww, nää kaikki kuvat on hurjan kauniita ja ihanan kesäisiä, rakastan kun tuo kesä alkaa hiipumaan ovelle ja on lämmintä ja tuntuu et on enemmän vapaa aikaa kun vaikka pari kuukautta sitten ?? (vaikkakin nyt on ihan jäätävästi kokeita mut oh well kesä se on.)
  Ja uuu tuo suunnitelma kuulosta mahtavan ihanalle, ja söpölle !
  jaja juu postaahhan taas pian, awws c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos todella paljon ❤️ Kuinka ihanaa onkaan lukea tälläisiä pitkiä ihania kommentteja :3 ja mäkin ootan kesää 🙏😎 :3 kiitos laura :))

   Poista
 4. Oi kuinka ihana neitokainen :3 ❤️ Muutenkin todella onnistunut postaus, kuvat olivat hienoja ja tuli sellainen kesäinen fiilis ^.^ Toinen ja kolmas kuva olivat lempparini~ :)

  Kävinkin juuri liittymässä lukijaksi tähän todella ihanaan blogiin <3 toivottavasti postaat taas pian :)

  www.mydollhavewings.blogspot.fi

  VastaaPoista